Across the Stars – Anne Sophie Mutter / John Williams

Søndag d. 25. oktober kl 15:00

John Towner Williams er en verdenskendt amerikansk komponist og musiker. Han er en af de mest anerkendte filmmusikskabere, og hans musik har været nomineret til 49 Oscars – en rekord, der kun er overgået af Walt Disney. John Williams dirigerer et splinternyt album med mange af hans elskede filmtemaer i fantastiske nye variationer, der er skrevet specielt til hans superstjerneviolinist og samar-bejdspartner Anne-Sophie Mutter. Her fra München i koncerten Across the Stars med velkendte temaer fra blockbuster-film, herunder Star Wars og Harry Potter. Med i koncerten er også værker der aldrig er hørt tidligere.

Numre: Main Theme from “Star Wars” – Rey’s Theme from “Star Wars Episode VII” – Across The Stars from “Star Wars Episode II” – Harry’s Wondrous World from “Harry Potter” – Night Journeys from “Dracula” – Princess Leia ́s Theme from “Star Wars Episode IV” – The Devil ́s Dance from “Witches of Eastwick” – Theme from “Sabrina”  –

Superman March – Sayuri ́s Theme from “Memories of a Geisha” – The Duel from “The Adventure of Tintin” –

The Flying Theme from “E.T.” – Love Theme from “Cinderella Liberty” – Hedwig’s Theme from “Harry Potter” – A Prayer for Peace from “Munich” – Theme from “Schindler ́s List” – Raiders March from “Raiders of the lost Ark”.

 

David Newman dirigerer Royal Philharmonic Orchestra

John Towner Williams er en verdenskendt amerikansk komponist og musiker. Han er en af de mest anerkendte filmmusikskabere, og hans musik har været nomineret til 49 Oscars og han har vundet 5, hvilket kun er overgået af Walt Disney.  John Williams dirigerer et splinternyt album med mange af sine elskede filmtemaer i fantastiske nye variationer, der er skrevet specielt til hans superstjerneviolinist og samarbejdspartner Anne-Sophie Mutter. Her fra München i koncerten Across the Stars med velkendte temaer fra blockbuster-film, herunder Star Wars og Harry Potter. Med i koncerten er også værker der aldrig er hørt tidligere. Ud over at komponere filmmusik er Williams også en anerkendt komponist af ikke-filmrelateret klassisk musik.   

Anne-Sophie Mutter er en tysk violinist, der begyndte sin internationale karriere, da hun i 1977 var solist ved Salzburg Pinsekoncerter, en koncert som blev dirigeret af Herbert von Karajan. I 1979 blev hun udnævnt til årets kunstner og modtog “Deutscher Schallplattenpreis” – en pris hun fik igen i 1991.

Anne-Sophie Mutter modtog Léonie Sonnings musikpris ved en koncert torsdag den 22. februar 2001 i Tivolis koncertsal. Flere af tidens store komponister har skrevet musik til hende, og på cd har hun indspillet alle de store klassiske violinkoncerter samt ny violinmusik 

×
Denne hjemmeside anvender Cookies af hensyn til sidens funktionalitet.